Jumeirah Beach Hotel introduceert nieuwe clubkamers met uitzicht op de oceaan

October 09, 2024

Het iconische Jumeirah Beach Hotel in Dubai opende zijn deuren in 1997 als de eerste vestiging van Jumeirah Hotels & Resorts. Deze luxehospitaliteitsgroep is inmiddels wereldwijd actief. Het hotel heeft recentelijk zijn geheel vernieuwde Ocean Family Club- en Ocean Balcony Club-kamers onthuld. Deze hoogwaardige accommodaties bieden panoramische vergezichten over de Arabische Golf en combineren elegant ontwerp met uitgebreide familiefaciliteiten, waarmee het hotel zich positioneert als een toonaangevende bestemming voor veeleisende gezinsreizigers.

Gasten die deze exclusieve kamers reserveren, krijgen toegang tot The Family Club, die voorziet in een dagelijks verzorgd ontbijt, een uitgebreide afternoon tea, en een speciale kindvriendelijke ruimte. Daarnaast biedt de Sunset Club een uitgebreide gastronomische ervaring met signature afternoon tea, vergezeld van complementaire avondhapjes en drankjes. Verder hebben gasten toegang tot luxueuze cabana's bij het Executive Pool, alsook tot de talrijke zwembaden van het resort, het privéstrand, en de Talise Spa.

De nieuwe kamers belichamen eigentijdse elegantie en bieden indrukwekkende uitzichten over de weelderige tuinen van het hotel, de iconische Burj Al Arab en de glinsterende Arabische Golf. De Ocean Family Club-kamers zijn geschikt voor maximaal drie volwassenen en één kind, of één volwassene met drie kinderen. Deze faciliteiten zijn bijzonder geschikt voor families die op zoek zijn naar luxe comfort dat specifiek is afgestemd op hun behoeften.

Bovendien biedt een verblijf in de vernieuwde clubkamers onbeperkte toegang tot de KiDS Club en het avontuurlijke Wild Wadi Waterpark, waarmee het Jumeirah Beach Hotel zich profileert als een ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een combinatie van ontspanning en plezier tijdens hun verblijf in Dubai.